Over 't Schuurtje

Over 't Schuurtje

Achter in ’t Schuurtje is ontstaan uit passie voor bloemen, creatief bezig zijn en dit willen overbrengen aan anderen. Vanuit mijn eigen atelier in de achtertuin, geef ik workshops aan kleine groepen. Gezelligheid en creatief bezig zijn. Dát zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde middag of avond. Ik wil mensen graag overtuigen van hun eigen creativiteit. Bij iedereen die roept niet creatief te zijn, ga ik het tegendeel bewijzen. Ik zie graag dat mijn klanten met een unieke creatie naar huis gaan. Door het jaar heen plan ik een aantal workshops, maar er is altijd tijd en ruimte om op ander momenten een workshop af te spreken. Wil je een keer met familie, vriendinnen of collega’s een gezellige workshop volgen? Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

AITS_clematis

Workshops

Hortensiakrans maken

Op dinsdag 13 september en donderdag 15 september kun je je aanmelden voor de workshop Hortensiakrans maken. We beginnen om 20.00 uur met een kopje koffie of thee en uiteraard iets lekkers. Vervolgens gaan we gezellig aan de slag. De kosten zijn € 25,00 en dit is inclusief alle materialen. Opgeven kan via de website, Facebook of telefonisch.

Herfstworkshop

Donderdag 11 oktober en donderdag 13 oktober kun je je uitleven op een mooie herfstcreatie. De basis wordt een mooie robuuste stronk waarop een herfststuk gemaakt wordt. De workshop begint om 20.00 uur. De kosten bedragen € 35,00 inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. Ook voor deze workshop kun je je aanmelden via de website, Facebook of telefonisch.
 

Workshop op maat

Geef maar aan wat je wilt! Met een groepje vriendinnen, collega's of familie een gezellige workshop, dat kan! Waar jij wilt. In mijn atelier, bij jou thuis of een bijzondere locatie. We maken wat je maar wilt. Neem eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Contact

Wilt u meedoen met een workshop, of heeft u een andere vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Social Media

U kunt Achter in 't Schuurtje op verschillende social media volgen: